Prednosti naših bonov

Prodajna mesta darilnih bonov

Filtriraj izdelke

V Dvorani

BOWLING

Bowling je zanimiva rekreativna igra, ki je lahko tudi tekmovalna. Bowling v osnovi precej spomina na kegljanje, a se hkrati od njega zelo razlikuje. Poglavitne razlike med kegljanjem, ki je v Sloveniji tekmovalno veliko bolj razvito, in bowlingom so število kegljev (pri bowlingu deset, pri kegljanju devet), krogle (za bowling so večje, imajo luknje za prste) ter način igranja in štetja. Ko so kegljišča po Sloveniji propadala, se je pri nas začelo množiti število bowling centrov.

Bowling je postal tudi družabni dogodek, število rekreativnih igralcev pa v zadnjih letih prekaša število kegljačev. Rekreacija ali zabava – bowling je vedno dobra družabna izbira.

FITNES

Fitnes postaja vedno bolj priljubljena oblika rekreacije, še posebej med žensko populacijo. Mnogi povezujejo pojem fitnes z dvigovanjem uteži, z bodybuildingom in še bi lahko naštevali mite, ki jih imajo ljudje v povezavi s fitnesom.

V osnovi izvira beseda fitnes iz angleškega izraza »TO BE FIT«, biti v dobri fizični kondiciji, biti dobrega zdravja oz. biti pripravljen. Poznamo več fitnes variant: step aerobika, pilates, telovadba, itd. Vsem je skupna skupinska vadba, povezana s sodobnimi glasbenimi ritmi in delom po vajah vodje.

Ponudba vključuje 2 uri bowlinga na eni stezi do 5 oseb z izposojo čevljev.

27.50  
+

Bon vsebuje 2 uri bowlinga za največ 5 oseb. Izposoja igralnih čevljev je všteta v ceno.

25.00  
+

Bon vsebuje 2 uri bowlinga za največ 5 oseb in žirafo piva. Izposoja igralnih čevljev je všteta v ceno.

32.00  
+

Ponudba vključuje 2 uri bowlinga na eni stezi do 5 oseb z izposojo čevljev in prigrizkom po izbiri:
• 2kg pečenih perutničk ali
• družinsko pizzo in žirafo piva.

47.50  
+

Ponudba velja za:
• dve uri igre bowlinga za največ pet oseb
• vključena izposoja čevljev
• tri litrsko žirafo piva.

50.00  
+

Ponudba vključuje dve uri bowlarskih užitkov za največ 5 oseb in čevapčič ploščo s pomfrijem za 2 osebi. Izposoja čevljev je všteta v ceno.

47.00  
+

Vrednostni bon se lahko koristi za vse storitve našega centra.

Hiša na travniku je Hiša športa, zdravja in rekreacije. Prostor sredi narave, kjer se pod eno streho pripravljajo tako vrhunski športniki, kot tudi rekreativci in čisti začetniki brez starostnih omejitev.
50.00  
+


V Hiši lepote Merci nudimo individualne programe oblikovanja telesa pod strokovnim vodstvom osebnega trenerja.
Z vami se posvetujemo o vaših željah in ciljih ter vam na podlagi tega sestavimo najprimernejši in najučinkovitejši program telesnih vadb, ki vključuje najsodobnejše in preverjene metode preoblikovanja telesa.

70.00  
+

Bon vsebuje 2 uri bowlinga za največ 5 oseb in 2 pizzi. Izposoja igralnih čevljev je všteta v ceno.

35.00  
+

Ponudba vključuje uro bowlarskih užitkov za največ 5 oseb in 2 pizzi klasika. Izposoja čevljev je všteta v ceno.

28.00  
+

Storitev zajema 1 uro zakupa enega tenis igrišča v pokriti tenis dvorani. Primerno za igro pozimi, ko je hladno in poleti, ko je vroče.
Bon je unovčljiv samo v soboto ali nedeljo.

Harmonija duha, telesa in doživetij je vodilo in vsebina športno-rekreativnega, lepotnega in wellness centra, ki deluje v Mengšu pod Gobavico.
Rekreacija in razvajanje sta na voljo na kar 5.000m2 pokritih površin. V poletnih mesecih pa sta na voljo tudi dve igrišči za odbojko na mivki.

14.00  
+