Prednosti naših bonov

Prodajna mesta darilnih bonov

Filtriraj izdelke

Ayurveda, Abhyanga

Ayurveda je sistem tradicionalne Indijske medicine, veljaven kot alternativna medicina. V srednjem veku so ayurvedski zdravniki razvili več zdravil in kirurških posegov za zdravljenje bolezni.

Praktična uporaba Ayurvede

Ayurvedski zdravniki za določitev diagnoze uporabljajo vseh pet čutil. Sluh se uporablja za opazovanje dihanja in govora. Ayurveda zdravniki upoštevajo psihično in duševno skupaj z osebnostjo kot celoto, pri čemer ima vsak element ima vpliv na druge. Eden temeljnih vidikov Ayurveda medicine je, da se to upošteva pri diagnostiki in zdravljenju.
Higiena je osrednja praksa ayurveda medicine. Higiensko življenje zajema redno kopanje, čiščenje zob, nego kože in pranje oči.
Ayurveda poudarja uporabo zdravil na rastlinski osnovi. Uporablja stotine zdravil n rastlinski osnovi vključno s kardamom in cimetom. Uporabljajo se lahko tudi določeni živalski izdelki, kot na primer mleko, kosti in žolčni kamni. Maščobe se uporabljajo tako za zaužitje kot zunanjo uporabo. Predpisani so tudi minerali vključno žveplo, arzen, svinec, bakrov sulfat in zlato.

Vitem masaža, Kozmetični salon Biona, Celje (trajanje: 90 min.)

Vitem je edinstven masažni postopek, ki je splet masažnih tehnik ayurvede z elementi tradicionalne tajske masaže.
Postopek zajema masažo glave in stopal, ki predstavljata energetska pola telesa, stimulacijo marma točk in čaker ter čutno masažo celotnega telesa. Z uporabo skrbno izbranih toplih olj, dosežemo izjemne učinke sproščanja in vzpostavimo harmonijo telesa in duha.

60.00  
+

Ayurveda je masaža telesa z zeliščnim oljem ali zeliščnim prahom, ki jo izvajamo z rokami. Telo naredi bolj napeto in izboljša krvni obtok.

68.00  
+

Darilni bon za eno osebo zajema masažo po izbiri:
• Aromaterapija telesa - prepustite se razvajanju čutov in celega telesa za pomiritev duha. Preizkusite zdravilne učinke eteričnih olj na izmučeni koži.
• Ayurvedska masaža - povrne izgubljeno ravnovesje in prinaša globoko sprostitev telesa in duha. Odpravi sklepne in mišične bolečine, krepi in sprošča vezivna tkiva ter izboljša krvno in limfno cirkulacijo.

55.00  
+