Čokoladna masaža, Terme Dobrna

Cena v točkah: 4000 točk
Nagradne točke: 80 točk
216247

40.00

Ponudba obsega masažno razvajanje v dolžini 50 min. s toplo čokolado za 1 osebo.

Sproščujoča topla čokoladna masaža vas razvaja ter sprosti dušo in telo. Čokolada za masažo je mešanica čistega kakava in kakavovega masla.

+

Ponudba obsega masažno razvajanje v dolžini 50 min. s toplo čokolado za 1 osebo.

Sproščujoča topla čokoladna masaža vas razvaja ter sprosti dušo in telo. Čokolada za masažo je mešanica čistega kakava in kakavovega masla. Kakav vsebuje naravne antioksidante polifenole, teobromin in tanin, ki delujejo dobrodejno na krvni obtok in psihično počutje. Čokolada kožo neguje, remineralizira in jo naredi žametno mehko. Kakav spodbuja tvorbo endorfinov, naravnih spodbujevalcev sreče, ki dvigujejo nivo serotonina, odgovornega za dobro počutje. Kakavovo maslo hrani, vlaži, mehča in ščiti kožo pred staranjem.

V Termah Dobrna, kjer je dobro počutje že stoletja doma, celotno ponudbo sprostitve zaokrožujemo z masažno lepotnim centrom "Hiša na travniku", kjer vas bomo popeljali v svet ugodja in razvajanja.

Z namenom, da ponudimo obiskovalcem popolno relaksacijo in zadovoljstvo, smo v ponudbo vključili: različne rituale, aromaterapije, nege telesa in obraza priznanih kozmetičnih hiš, masaže in Ayurvedske masaže ter programe za oblikovanje telesa.

Trajanje: 50 min.

Izvajalec:
TERME DOBRNA
Masaže:
  • Čokoladna
Regija:
  • Savinjsko - Šaleška
  • Štajerska
Datum veljavnosti:
31.03.2019 23:59:59