Darilo za diplomo

1 2

darilo za diplomo, darilo za diplomo za prijateljico, darilo ob diplomi

Diploma je pomembna življenska prelomnica. Darilo za diplomo je običajno povezano z denarjem. Dodate lahko tudi kapo z vezenjem: najboljša diplomantka, najboljši diplomant. K primerni voščilnici lahko dodate hranilnik v obliki diplomantske kape, ki bo za vedno ostal v spominu (seveda ga ne pozabite napolniti). Nekdo, ki je diplomiral, se je moral kar potruditi, in vesel bo vsake dodatne nagrade. Posebno mesto pa bi pri novopečenem diplomantu zagotovo imelo kovinsko stojalo za steklenico »Diplomant«, ali listina oz. diploma ob diplomiranju.

Lahko pa na dogodek diplomiranja pogledamo še malo drugače – vsak študij s seboj prinese napore, odrekanja, neprespane noči (zaradi učenja in žuranja), zato je najprimernejše darilo ob diplomi darilni bon za sprostitev.

Če se še sprašujete, kaj podariti diplomantu, imamo še nekaj dobrih idej. Darilo za diplomo je po navadi kakšna denarna nagrada, podarite lahko tudi majico za diplomanta.

Darilo za diplomo za prijateljico je lahko kakšna kapa z napisom za najboljšo diplomantko. Darilo ob diplomi je lahko tudi samo voščilnica ali čestitka za diplomo, v njo pa seveda dodajte kakšen euro (saj lahko tudi več).