Krst

1 2 3 4 5 6 7

krst, sveti krst, darilo za krst

Če ste povabljeni na krst in iščete darilo za krst, ste na pravem mestu. Tudi če želite malčku podariti nekaj posebnega, kar mu bo ostalo v večen spomin, ste na pravem mestu. Kot darilo za sveti krst se lahko odločite za nekaj, kar bo spremljalo otroka skozi otroštvo in odraščanje. Da odločitev pri izbiri darila za krst ne bo težava, vam je na voljo naša spletna prodajalna.

Pri iskanju darila za krst, se zmeraj ustavimo pri kipcih angelčkov. Saj le-te največkrat priložimo kot dodatek darila za krst. V ponudbi imamo tudi brisače, na katerih je izvezen napis, ki bo spominjal vedno na zakrament Svetega krsta. Pogosto kot darilo za sveti krst podarijo fotoalbum ali hranilnik. V naši ponudbi ne manjka niti krstni prtiček.

Če želite izraziti svoje misli in želje, ki bodo spremljale otroka skozi otroštvo in odraščanje, lahko izbirate med različnimi voščilnicami. Vaše darilo za krst lahko položite v primerne darilne vrečke ali škatle za krsta. Če želite, da je vaše darilo za krst aranžirano, obiščete eno izmed naših prodajaln Hiša daril d.o.o. po vsej Sloveniji in si oglejte celotno ponudbo.