30 let, 30 rojstni dan, darilo za 30 let

Pogosto se vprašamo, kaj bi kupili kot darilo za 30 let. Če vam oseba, ki praznuje ne namigne kaj si želi, lahko nastane težava kaj kupiti. Izbirate lahko v naši spletni prodajalni. V ponudbi je vse, kar lahko podarite kot darilo za 30 let, kot tudi dodatki z katerimi lahko popestrite zabavo za 30 let. Če iščete darila za 30 let, vam z iskanjem na tej spletni strani, ne bo več predstavljalo nobene težave. Prav gotovo boste našli primerno darilo.

Tukaj najdete številna darila za 30 let. Kupite lahko skodelice ali kozarce z številko 30. Kot darilo za 30 let lahko obdarovancu kupite lento ali kravato, podarite lahko nogavice ali kapo z vezenjem.

Pogosto se odločijo kot darilo za 30 let za nakup majice. Teh imamo res pestro izbiro – z letnico, številom 30 sli smešnim napisom. Če niste vešči v peki torte, lahko presenetite z blazino za napihnit v obliki torte. Mnogi so veseli hranilnika ali le voščilnice, kot darila za 30 let in zraven priloženega »evra«. Zabavo za 30.

Rojstni dan lahko popestrite z baloni iz naše ponudbe, girlandami iz papirja ali poliestra, konfeti, prometnim znakom ali registrsko tablico. Na vseh ne manjka število 30. Za 30-letnike imamo tudi za popestritev šaljiva očala, ogrlice in trakove za lase. Nekateri bodo veseli rože iz pliša, ki zapoje pesem, kot darila za rojstni dan.Če iščete darilo za 30 let ste na pravem mestu. Lahko pa si pogledate celotno ponudbo v naših prodajalnah Hiša darilo d.o.o. po vsej Sloveniji.