60 let

1 2 3 4 5 6 7 8
2 - 12

60 let, darilo za 60 let, 60 rojstni dan

Kadar smo povabljeni na 60. rojstni dan, se vprašamo kaj kupiti, kot darilo za 60 let. V tej spletni strani najdete darila za vse, še tako zahtevne. Tako lahko kot darilo za 60 let izberete praktična, simbolična ali smešna darila. Izbirate lahko tudi med dodatki, s katerimi bi okrasili prostor za zabavo. Vsa darila za 60 let najdete tukaj. Dobite lahko novo idejo, za kateri drug rojstni dan ali celo najdete kaj zase.

V naši spletni prodajalni imamo široko ponudbo, pri izbiri darila za 60 let. Če želite, da ima obdarovanec trajen spomin na svojo obletnico, mu lahko kupite majico, nogavice ali kapo. Izberete lahko tudi brisače, lente ali kravate. Na vseh je izvezeno število 60. Moški se pogosto razveselijo preše z steklenico vina, ženske plišaste rože, ki zapoje.

Marsikdo, kot darilo za 60 let podari kozarec ali skodelico, a mnogi so veseli hranilnika ali le voščila. Če želite hudomušno darilo za 60 let, lahko kupite očala, ogrlico ali trak za lase. Vašemu 60-letniku lahko okrasite prostor, kjer bo imel zabavo, saj so vam v spletni prodajalni na voljo baloni, raznovrstne girlande, konfeti, predpasniki, prometni znaki in registrske tablice,… Kot darilo za 60 let lahko podarite tudi diplomo, dekorativno desko, pohvalo, kovinsko ploščico,…

Torej, če iščete darilo za 60 let, ste na pravem mestu. Ponudbo si lahko ogledate v eni izmed naših številnih prodajaln Hiša daril d.o.o. po vsej Sloveniji.