70 let

1 2 3 4 5 6 7 8

70 let, darilo za 70 let, 70 rojstni dan

Kje najti darilo za 70 let? V Hiši daril. Kje najti super darilo za 70 let? V Hiši daril. Dočakati 70 let, je izjemen, a niti ne redek dogodek. Zato naj bo tudi darilo za 70 let takšno: izjemno in enkratno. Darilo za 70 let naj izraža spoštovanje, darilo za 70 let naj izraža veselje. Vse to najdete pri nas. Velikokrat ljudje po raznih forumih sprašujejo kaj podariti za 70. rojstni dan. V bistvu je treba o slavljencu samo razmisliti, se posvetiti njegovim hobijem, preteklim življenjskim dogodkom in interesom. Velikokrat ljudje rečejo, da imajo pri teh letih slavljenci že vsega polno. Tudi če imajo vsega polno, se pri teh letih daril veselijo. Pri nas smo pripravili darila za 70 let z neomejeno možnostmi in kombinacijami. Darila za 70 let so pri nas raznolika, darila za 70 let si lahko kombinirate sami, prav tako pa imamo v naših poslovalnicah že izvirna aranžirana darila za 70. rojstni dan, žgečkljiva, duhovita ali zgolj in enostavno lepa oziroma praktična darila.

Če pogledamo konkretno po darilnih izdelkih, se za 70 letnika vedno najde majica z njenovo obletnico ali letnico rojstva. Na voljo je velika izbira čestitk in voščilnic. Vednokoristno darilo je vezena brisača z imenom, ali brisača za obletnico.

Zelo lep spomin za 70 rojstni dan je lahko lesena ura, če pa je obdarovanec veseljak, bo vesel tudi kakšnega pivskega kozarca za obletnico, ali celo stojala s pivom za 70 rojstni dan.