Darilo za prijatelja

1 2 3

darilo za prijatelja, darilo za rojstni dan za prijatelja

Se vsako leto obremenjujete s vprašanjem: Kaj kupiti prijatelju za rojstni dan? V Hiši daril poskrbimo, da se vaša darila ne bodo ponavljala, bodo vedno zabavna, osebna, uporabna in izvirna.

Povejte prijatelju z darilom, da je on vaš pravi in najboljši prijatelj. Darilo za prijatelja je lahko kombinacija različnih izdelkov. Morda mu privoščite steklenico odličnega vina, zraven dodajte izdelek, s katerim mu boste sporočili, da je to darilo od prijatelja za prijatelja. Steklenico za vino pa lahko postavite tudi v katero od prav posebno oblikovanih kovinskih stojal za steklenice. Razmislite o njegovem hobiju, službi, poklicu – saj so stojala oblikovana tematsko: za kapitana, kolesarja, poštarja, mehanika, policaja ipd. Če dobro poznate prijateljeve hobije in je morda gasilec, ribič ali lovec, vam ponujamo različne artikle na te tematike (odpirači, hranilniki, vrči za pivo in celo tematsko pivo).

Tudi moški so vizualna in estetska bitja, zato lahko s pravim darilom za prijatelja olepšate njegov dom. Za darilo izberite stensko uro, saj je ura je znamenje neskončnega gibanja in simbol srčnega utripa. Ponujamo vam povsem nevtralne stenske ure, ure slike ali ure različnih oblik (lahko lesene za okrogle obletnice, oblika radia, kolesa…).

Za adrenalinske navdušence lahko izberete darilni bon iz rubrike adrenalin in doživetje. Darilni bon je prava izbira tudi za prijatelja, ki je družinski človek, saj ponujamo darilne bone za kopanja, doživetja, izlete za celotno družino. Tako lahko darilo za prijatelja naredite uporabno in primerno še za njegove ostale družinske člane.