Darilo za prijateljico

1 2 3

darilo za prijateljico, izvirna darila za prijateljico

Ko iščemo darilo za prijateljico, je pravi naslov Hiša daril, ne glede na to, če želimo obdariti modno navdušenko, lepotno obsedenko, tipično gospodinjo, ki ljubi svari za dom, ambiciozno prijateljico, strastno »kafetarico«.

Tudi pri predlogih daril za prijateljice moramo začeti s ponudbo darilnih bonov. Katera prijateljica ne bi želela razvajanja zase, pa naj bo to pedikura, nega obraza, masaža ali dobro kosilo.

Na voljo imate veliko izdelkov, ki so namenjeno prav prijateljicam, saj je na njih napis: za najboljšo prijateljico; lonček za kavo ali čaj, posvetilo oz. diploma, plišasti srček, brisača z napisom ali brisača z imenom ipd. Gre za drobne pozornosti in dodatke, ki bodo vaši prijateljici dali vedeti, da ima pri vas posebno mesto.

Če želite darilo narediti bolj osebno, lahko izberete okvir iz ponudbe okvirjev za slike. V okvir za slike lahko vstavite kako osebno, motivacijsko sporočilo ali misel, dodate skupne fotografije, darilo vam aranžiramo in prijateljico boste prijetno presenetili.

Darilo lahko pripravite tudi povsem praktično in izberete kaj iz rubrike dom in gospodinjstvo. Pestra ponudba steklenih vaz, skled, pladnjev, košar za sadje, vam omogoča izbiro pravega izvirnega darila za prijateljico na enem mestu.

Če poznate stil in okus prijateljice in njenega doma, lahko posežete tudi po dekorativnih artiklih – izberete dekorativno vazo, svečnik, skledo ali kaj podobnega.

Nikakor pa ne bomo zgrešili, če posežemo po kozmetiki, na voljo so različni darili, darilni seti, toaletne vode, naravna mila, pilingi za telo.

S pravo kombinacijo artiklov iz Hiše daril boste dobil najboljše, najlepše in najbolj izvirno darilo za prijateljico. Izberite prijetno in zabavno darilo za prijateljico. Obdarite jo s čim šaljivim, darilu za prijateljico dodajte diplomo, lonček s posvetilom za najboljšo prijateljico.