Filtriraj izdelke

Brisače

1 2 3 4 5 6 7 8
2 - 16

brisače, vezene brisače

Kadar nimate posebne ideje ali želje za darilo, se lahko odločite za uporabno darilo oziroma artikel, ki ga uporabljamo vsak dan. Govorimo seveda o brisači. Brisače potrebujemo in uporabljamo vsak dan, zato jih ni nikoli preveč. Pomembna lastnost brisače je njihova kakovost, ki se kaže predvsem v njihovi vpojnosti tekočin. Takšne brisače lahko kupite na tej spletni strani in v vseh naših poslovalnicah. Imamo vezene brisače za vse priložnosti, kot tudi brisače brez vezenja.

Vašega obdarovanca lahko presenetite s kakovostno brisačo z imenom - na kateri je izvezeno njegovo ime. Ob obletnicah se lahko odločite za brisače s številkami. Izbirate lahko tudi med izvezeno brisačo za sorodnike (za najboljšo teto, taščo, vnukinjo) ali vezeno brisačo z astrološkim znamenjem. Priljubljene so tudi brisače s smešnimi napisi in slikami. Ob rojstvu otroka je na voljo brisača ob rojstvu z izvezeno štorkljo. Najdete lahko tudi brisače za zaljubljene, ki so primerne za valentinovo. V božičnem času so na voljo brisače z božičnimi n novoletnimi motivi. Kadar se ne morete odločiti za vezene brisače, lahko kupite brisačo brez vezenja.

Če si želite ogledati vezene brisače, se lahko oglasite v eni izmed naši številnih poslovalnic Hiša daril po celotni Sloveniji, kjer je izbira brisač še večja.